2 çocuklu anneler ömür boyu vergi ödemeyecek

Macaristan Başbakanı Orban, Ekonomik Atılım Hamlelerini Anlattı

Macaristan Ulusal Meclisi’nde konuşan Başbakan Orban, bu yıl hükümetin ekonomik alanda atacağı adımlara dair önemli açıklamalarda bulundu. Orban, 2025’i “atılım yılı” ilan ederek, Avrupa’nın en kapsamlı vergi indirimi programının hayata geçirileceğini belirtti. “İşte buna ben atılım diyorum.” diyen Orban, 2 ve 3 çocuklu annelere yönelik tam ömür boyu gelir vergisi muafiyeti getirileceğini duyurdu.

Orban, düzenlemenin 3 çocuklu anneler için Ekim 2025’te, iki çocuklu anneler için ise Ocak 2026’da yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Related Posts

İBB’ye yeni dalga operasyon… İnan Güney’in tutuklanmasına tepki yağdı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de aralarında bulunduğu 44 kişiden 17’si “kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlamasıyla tutuklandı. Siyasi isimlerden tutuklamalara tepki gösterdi.

AB Komisyonu Başkanı Washington’da

Ursula von der Leyen, Trump ve Zelenskiy’le görüşmeye katılacak.

Çankırı’da Yangın: 6 Ev Küle Döndü

Bayramören ilçesinde çıkan yangında 3 metruk ve 3 ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Marmara Depremi’nin 26. Yıldönümü Mesajı

AK Parti Eskişehir Çevre ve Şehircilik Politikalar Başkanı Abdullah Törü, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 26. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AKP’de belediye transferleri gündemde: ‘Talep çok ama biz eleyerek kabul ediyoruz’

AKP kulislerinde, belediye transferlerinin süreceği konuşuluyor. Parti kaynakları, “Belediyelerden geçiş talebi çok. Ama biz eleyerek kabul ediyoruz” ifadelerini kullanıyor. Muhalefet kaynakları ise, “AKP seçimlerde kaybedemediğini transferle telafi ediyor” değerlendirmesinde bulunuyor. Muhalefet kaynakları ise, “AKP seçimlerde kaybedemediğini transferle telafi ediyor” değerlendirmesinde bulunuyor.

‘Süreç’ komisyonunda yeni toplantı yarın: Bu kez mağdur taraflar dinlenecek

TBMM bünyesinde kurulan Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, yarın TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında toplanacak. Toplantıda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile şehit aileleri ve gazilerle ilgili dernek ve vakıfların temsilcileri dinlenecek.