Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güney Kore halkına başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güney Kore’deki Uçak Kazası İçin Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore’de meydana gelen uçak kazasıyla ilgili taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dostumuz Kore Cumhuriyeti’ndeki Muan Uluslararası Havalimanı’nda meydana gelen elim uçak kazası bizleri derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine, dost Güney Kore halkına ve hükûmetine şahsım ve milletim adına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

3 günde 4 uçak kazası: Uçaklara neler oluyor?

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti’den İmralı görüşmesine dair açıklama: Öcalan’dan “Çağrı yapmaya hazırım” mesajı

TIKLAYIN – Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kürtlerin de milli devletidir; Türkiye yüzyılı, Türk ve Kürt yüzyılıdır

TIKLAYIN – Güney Kore’de yolcu uçağının inişte kontrolden çıkması sonucu 167 kişi hayatını kaybetti

TIKLAYIN – 3 günde 4 uçak kazası: Uçaklara neler oluyor?

TIKLAYIN – DEM Parti heyetinin İmralı ziyareti: Yeni sürecin ilk adımı mı, 2013-2015 arasında çözüm sürecinde neler yaşanmıştı?

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Karanlık 2024’ün aydınlık 20 insanı: 1 numara normal, bazıları sürpriz

TIKLAYIN – Prof. Dr. Ortaylı’dan “kalabalık yalnızlık” eleştirisi: Maalesef TDK çok yanlış kelimeler belirliyor, kullanmamanızı tavsiye ediyorum

Related Posts

İstanbul Valiliği saat verip uyardı: İstanbul’da fırtınaya dikkat!

İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren poyraz etkili olacak. Fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarla birlikte hava daha soğuk hissedilecek. Fırtınanın salı gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

BBP Genel Başkanı Destici: 6.2 Allah’ın bir lütfudur, uyarıdır hepimize

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da Silivri açıklarında meydana gelen depreme ilişkin “Allah’ın bir lütfudur bu 6,2. Onun için bu bize bir uyarıdır, hepimize” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Vatikan’daki “tarihi” fotoğrafın arka planı

Trump ve Zelenski, şubat ayında  Beyaz Saray’daki “felaket” toplantıdan bu yana ilk kez Papa Francis’in cenazesinde yüz yüze görüştü. Peki Vatikan’daki bu plansız toplantı hakkında neler biliniyor?

Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Aydın’ın Köşk ilçesinde uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir