Narin davasında karar belli oldu

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Davasında Son Karar Verildi

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olan Narin Güran’ın cesedi bulundu ve cinayet davası sonuçlandı. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Suçun faili olarak belirlenen Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Son dakika gelişmeleri için bizi takip etmeye devam edin…

Related Posts

Güncellenen ChatGPT’ye samimiyet dokunuşu: İltifat edecek ve daha arkadaşça davranacak

Güncellenen ChatGPT’ye samimiyet dokunuşu: İltifat edecek ve daha arkadaşça davranacak

Bucaspor 1928 İç Transferde 3 Buldu

Bucaspor 1928, iç transferde Yılmaz Özeren, Osman Işıklı ve Doğan Çamlı ile anlaştı.

İzmir’de 271 ton tavuğa el konuldu

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, İzmir’deki bir işletmede yapılan kontrol sonucunda, 271 bin 897 kilogram muhtelif güvenilir olmayan tavuk ürününe, ihtiyati tedbir amaçlı muhafaza altına aldı. Firma hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Matthew Perry’nin ölümünde yeni gelişme: “Ketamin Kraliçesi” itirafçı olacak

Matthew Perry’nin ölümünde yeni gelişme: “Ketamin Kraliçesi” itirafçı olacak

İBB’ye yeni dalga operasyon… İnan Güney’in tutuklanmasına tepki yağdı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de aralarında bulunduğu 44 kişiden 17’si “kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlamasıyla tutuklandı. Siyasi isimlerden tutuklamalara tepki gösterdi.

AB Komisyonu Başkanı Washington’da

Ursula von der Leyen, Trump ve Zelenskiy’le görüşmeye katılacak.