Palandöken’de çığ bölgesinde kayak yapan 14 kişiye ceza kesildi

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmada Palandöken Kayak Merkezi’nde tedbirlere uymayanlar hakkında işlemler yapıldı.

Son bir haftada yapılan denetimlerde, yasaklı çığ bölgesinde kayak yaptıkları tespit edilen 14 kişiye 41 bin 342 lira ceza kesildi.

Tatil ve dinlenme amacıyla kayak merkezlerini ziyaret eden vatandaşların huzur ve güven içinde zamanlarını geçirmelerini sağlamak maksadıyla gereken tedbirlerin alınmasına devam edilecek.

Related Posts

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerde CHP’lilerden pankartlarla protesto: ‘Turp Radyo Televizyonu’

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinde, TRT’ye ilişkin düzenlemelere CHP milletvekilleri tepki gösterdi.

Asırlık mirası yediler

Atatürk’ün 1937’de halkına bağışladığı dev çiftlik, AKP iktidarında ranta kurban gitti. 55 bin 538 dekarlık alan, yıllar içinde 22 bin 428 dekar küçüldü.

İmamoğlu’ndan ‘diploma’ çıkışı… Videoyla yanıt verdi: ‘Bu kararı alanlar mutlu olamayacak’

Marmara (Silivri) Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından diplomasının iptal edilmesiyle ilgili açıklama yaptı. İmamoğlu, İstanbul Üniversitesi’nin aldığı karara tepki göstererek, bu adımın okulumun tarihine “kara bir leke” sürdüğünü belirtti.

ABD’den Tayland sınırında faaliyet gösteren Myanmar’daki milis gruba yaptırım

ABD Hazine Bakanlığı, Myanmar’ın Tayland sınırındaki “Sınır Muhafız Güçleri” (BGF) adlı milis gruba, “insan kaçakçılığı ve çevrim içi dolandırıcılık” yaptığı gerekçesiyle yaptırım uyguladı.

Havada kaos: Kule 90 saniye boyunca ‘kör oldu’ uçaklarla bağlantı koptu

ABD’de bir havalimanında nisan ayının son günlerinde yaşanan uçuş iptali ve gecikmelerin radar ve radyo iletişiminin kopması sonucu meydana geldiği anlaşıldı.