Tekirdağ’da 10 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Tekirdağ’da İş Yerinde Çalışan 10 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Tekirdağ’da bir iş yerinde yapılan aramada 10 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi.

Olayla ilgili alınan bilgilere göre; Muratlı ilçesinde bir iş yerinde çalıştırılan Pakistan uyruklu 10 düzensiz göçmen, polis ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenler ve iş yeri sahibi ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Karakoldaki işlemlerin ardından göçmenler, Muratlı Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçirildi. Düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilecek.

Ayrıca, düzensiz göçmenleri çalıştıran iş yerine ciddi cezai yaptırımlar uygulanacağı belirtildi.

Güvenlik güçleri, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüreceklerini ve halkın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceklerini vurguladı. – TEKİRDAĞ

Related Posts

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerde CHP’lilerden pankartlarla protesto: ‘Turp Radyo Televizyonu’

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Bazı Kanunlar ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinde, TRT’ye ilişkin düzenlemelere CHP milletvekilleri tepki gösterdi.

Asırlık mirası yediler

Atatürk’ün 1937’de halkına bağışladığı dev çiftlik, AKP iktidarında ranta kurban gitti. 55 bin 538 dekarlık alan, yıllar içinde 22 bin 428 dekar küçüldü.

İmamoğlu’ndan ‘diploma’ çıkışı… Videoyla yanıt verdi: ‘Bu kararı alanlar mutlu olamayacak’

Marmara (Silivri) Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından diplomasının iptal edilmesiyle ilgili açıklama yaptı. İmamoğlu, İstanbul Üniversitesi’nin aldığı karara tepki göstererek, bu adımın okulumun tarihine “kara bir leke” sürdüğünü belirtti.

ABD’den Tayland sınırında faaliyet gösteren Myanmar’daki milis gruba yaptırım

ABD Hazine Bakanlığı, Myanmar’ın Tayland sınırındaki “Sınır Muhafız Güçleri” (BGF) adlı milis gruba, “insan kaçakçılığı ve çevrim içi dolandırıcılık” yaptığı gerekçesiyle yaptırım uyguladı.

Havada kaos: Kule 90 saniye boyunca ‘kör oldu’ uçaklarla bağlantı koptu

ABD’de bir havalimanında nisan ayının son günlerinde yaşanan uçuş iptali ve gecikmelerin radar ve radyo iletişiminin kopması sonucu meydana geldiği anlaşıldı.