Bıçaklanan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Genç Bir Adamın Hayatı, Tartışma Sonucu Son Buldu

Emirefendi Mahallesi’nde yaşanan olayda, 20 yaşındaki Özcan K. ve 19 yaşındaki Efe D. arasında sebep henüz belirlenemeyen bir tartışma meydana geldi. Samsun’un Bafra ilçesinde gerçekleşen olayda, tartışma kavgaya dönüştü ve Efe D, Özcan K’yi göğsünden bıçakladı.

Olay yerine yapılan ihbar sonucu polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özcan K, ambulansla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan Efe D, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Annem Ankara: Ne dönem ne de Ankara dizisi olabiliyor!

Bıçaklanan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – RTÜK’ten TELE1’e Ferdi Tayfur incelemesi

TIKLAYIN – AKP’li Ensarioğlu: Nevruz’da silahlar bırakılmış olur, Öcalan ev hapsine çıkarsa Demirtaş’ın hapiste kalması da düşünülemez

TIKLAYIN – İmamoğlu’ndan iktidara “Ahmet Türk” sorusu: Terör bağı varsa neden devlet protokolüyle karşılıyorsunuz?

TIKLAYIN – Almanya ve Fransa Dışişleri Bakanları, Şam’a gitti: Colani, Alman Bakan’ın elini sıkmadı

TIKLAYIN – MİT Başkanı Kalın’ın yeni kitabı “İslam, Aydınlanma ve Gelecek”ten: AB Türkiye’ye kapıları fiilen kapattı, dört asırdır tam anlamıyla bilim yapmayan İslam dünyası derin atalet içinde

TIKLAYIN – Rakamlar belli oldu: İşte meslek meslek yeni maaşlar

TIKLAYIN – Engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti: İşte değişen ödemeler

Related Posts

Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında dikkat çeken karar

Narin Güran cinayetiyle ilgili Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi, sanıklar Narin’in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar’ın tutukluluk hallerine yapılan itirazları reddetti. Mahkeme Başkanı ise Yüksel ve Enes Güran’ın tahliye edilmesi gerektiği yönünde muhalefet şerhi koydu.

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

İstanbul’da deprem mi oldu? 2 Temmuz anlık depremleri görüntüleme ekranı (Kandilli-AFAD)

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

LeMan dergisi hedefte: Bir de mali soruşturma başlatıldı!

LeMan dergisine mali soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda derginin “yurt dışından mali destek alınıp alınmadığı” araştırılacak.

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

Pakistan Başbakanı Şerif’ten İran Büyükelçiliğine taziye ziyareti

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İsrail’in 13 Haziran’da İran’a düzenlediği saldırıların ardından İslamabad’daki İran Büyükelçiliğine taziye ziyaretinde bulundu. Şerif, “İran halkının bu zorlu günlerinde yanlarında olduklarını” ifade etti.