Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Aydın’da Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleştirdi

Aydın jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı, Yavuzköy Mahallesi Kanalkenarı Mevkiinde E.K., H.H.T., H.S. isimli şüphelilerin üzerinde gerçekleştirdiği operasyonda bir miktar metamfetam ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve sağlık kurumunda yapılan testlerde uyuşturucu madde kullandıkları belirlendi.

Şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor.

Related Posts

Ankara’da seyir halindeki midibüs alev alev yandı!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde seyir halindeki midibüste çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İBB’de ortaya çıkan akılalmaz olay: Dünyanın en ucuz helikopterini AKP’li belediye satmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait bir helikopterin 510 bin TL+KDV’ye ihale edildiğini açıkladı.

Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında dikkat çeken karar

Narin Güran cinayetiyle ilgili Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi, sanıklar Narin’in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar’ın tutukluluk hallerine yapılan itirazları reddetti. Mahkeme Başkanı ise Yüksel ve Enes Güran’ın tahliye edilmesi gerektiği yönünde muhalefet şerhi koydu.

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

İstanbul’da deprem mi oldu? 2 Temmuz anlık depremleri görüntüleme ekranı (Kandilli-AFAD)

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

LeMan dergisi hedefte: Bir de mali soruşturma başlatıldı!

LeMan dergisine mali soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda derginin “yurt dışından mali destek alınıp alınmadığı” araştırılacak.