Kütahya’da yangın: 3 ev ve 1 ahır zarar gördü

Hisarcık İlçesindeki Yangında 3 Ev ve 1 Ahır Zarar Gördü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde meydana gelen yangında 3 ev ile 1 ahır zarar gördü, 3 kişi ise dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı.

Anadolu Ajansı’nın aktardığına göre, Kurtdere köyünde meydana gelen olayda, Mehmet Şengül’e ait ahşap evde çıkan yangın, kısa sürede diğer iki eve ve ahıra sıçradı.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri, çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine müdahalede bulundu.

Köylüler tarafından kurtarılan büyükbaş hayvanlar, yangında zarar gören ahırda bulunuyordu.

Hisarcık Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Etibor İşletmesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürdü.

Yangından etkilenen 3 kişi, Hisarcık Devlet Hastanesi’ne 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından sevk edildi.

Kaymakam Muhammet Samet Bahar ve Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 2 saat süren müdahale sonucunda söndürülen yangında bir ev ve ahır kullanılamaz hale gelirken, diğer iki evde de hasar meydana geldi.

(Resim)(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İBB’de ortaya çıkan akılalmaz olay: Dünyanın en ucuz helikopterini AKP’li belediye satmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait bir helikopterin 510 bin TL+KDV’ye ihale edildiğini açıkladı.

Salim Güran, Yüksel Güran, Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında dikkat çeken karar

Narin Güran cinayetiyle ilgili Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi, sanıklar Narin’in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar’ın tutukluluk hallerine yapılan itirazları reddetti. Mahkeme Başkanı ise Yüksel ve Enes Güran’ın tahliye edilmesi gerektiği yönünde muhalefet şerhi koydu.

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

İstanbul’da deprem mi oldu? 2 Temmuz anlık depremleri görüntüleme ekranı (Kandilli-AFAD)

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

LeMan dergisi hedefte: Bir de mali soruşturma başlatıldı!

LeMan dergisine mali soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda derginin “yurt dışından mali destek alınıp alınmadığı” araştırılacak.

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.