Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güney Kore halkına başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Güney Kore’deki Uçak Kazası İçin Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore’de meydana gelen uçak kazasıyla ilgili taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dostumuz Kore Cumhuriyeti’ndeki Muan Uluslararası Havalimanı’nda meydana gelen elim uçak kazası bizleri derinden üzmüştür. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine, dost Güney Kore halkına ve hükûmetine şahsım ve milletim adına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

3 günde 4 uçak kazası: Uçaklara neler oluyor?

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti’den İmralı görüşmesine dair açıklama: Öcalan’dan “Çağrı yapmaya hazırım” mesajı

TIKLAYIN – Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kürtlerin de milli devletidir; Türkiye yüzyılı, Türk ve Kürt yüzyılıdır

TIKLAYIN – Güney Kore’de yolcu uçağının inişte kontrolden çıkması sonucu 167 kişi hayatını kaybetti

TIKLAYIN – 3 günde 4 uçak kazası: Uçaklara neler oluyor?

TIKLAYIN – DEM Parti heyetinin İmralı ziyareti: Yeni sürecin ilk adımı mı, 2013-2015 arasında çözüm sürecinde neler yaşanmıştı?

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Karanlık 2024’ün aydınlık 20 insanı: 1 numara normal, bazıları sürpriz

TIKLAYIN – Prof. Dr. Ortaylı’dan “kalabalık yalnızlık” eleştirisi: Maalesef TDK çok yanlış kelimeler belirliyor, kullanmamanızı tavsiye ediyorum

Related Posts

Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Aydın’ın Köşk ilçesinde uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ağızlıksız pitbullu başka köpeklerin üzerine saldı: Sahibine para cezası

İstanbul Bakırköy’de bir kişi, ağızlıksız dolaştırdığı pitbullu diğer köpeklerin üzerine saldırdı. Sahibine 6 bin 923 lira para cezası verildi.

Kocaeli’de polis memuru derede ölü bulundu: Ailesini ziyarete gitmişti

Şırnak’ta görev yapan polis memuru, ailesini görmek için geldiği memleketi Kocaeli’de dere yatağında ölü olarak bulundu. Bölgede geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Ümraniye’de kadın cinayeti: Olayın ayrıntıları ortaya çıktı

Ümraniye’de, iddiaya göre erkek arkadaşıyla evine eğlenmeye gittiği kişi tarafından pompalı tüfekle sokak ortasında başından vurulan Yazgülü Coşkun (26), hayatını kaybetti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, bir süre sonra polise teslim oldu.

Türkiye’den İran için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, İran’ın güneyinde Basra Körfezi kıyısında yer alan Bender Abbas Limanı’nda şiddetli patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Kurum: İstanbul’da 437 az hasarlı bina tespit ettik

İstanbul’daki 6,2’lik depremin ardından incelenen 8 bin 367 binadan 437’sinin az hasarlı olduğu tespit edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir