Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Yunan mevkidaşı ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile Telefon Görüşmesi Yaptı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Bakan Fidan’ın Yunan mevkidaşı Gerapetritis ile yaptığı telefon görüşmesinde, ilerleyen dönemde düzenlenecek Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısı için yapılan hazırlıklar ele alındı.

Görüşmede ayrıca, uluslararası ve bölgesel gelişmeler detaylı bir şekilde ele alındı. Taraflar, ortak çıkarlar ve sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Related Posts

İran’da çatışma: Emniyet ile silahlı grup karşı karşıya geldi

İran’ın güneydoğusunda yer alan Sistan-Beluçistan eyaletinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada bir kişinin öldüğü, 4’ü polis 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı için harekete geçtiler: CHP İl Örgütü’nden suç duyurusu

CHP Samsun İl Örgütü, Cumhuriyet’in ilanı için “kanlı darbe” diyen eski AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Zehir taciri aileye idam cezası gündemde

Malezya, Pasir Mas’ta salon ve restoran işletmeciliği yapan “Yuyu” lakaplı Nur Ayu Fatihah Zaudi, eşi ve üç aile üyesi, 20 kilogramdan fazla metamfetamin, yani bilinen adıyla pil kuda, dağıtmak suçundan mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar, üç ayrı adreste …

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, anjiyoya alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, anjiyoya alındı

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

‘Prompter’ ayrıntısı dikkat çekti… Eski İYİ Partili vekilden ‘Öcalan’ çıkışı: ‘İmralı’yı cezaevi sanıyorduk, stüdyo olmuş…’

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın videosuna tepki geldi. “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş” diyen Aydın, “İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır” dedi.