Ayşe Barım, Gezi Parkı Olaylarına İştirak İddialarıyla Gözaltına Alındı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, bazı sanatçı ve oyuncuların menajerliğini yapan Ayşe Barım hakkında sosyal medya platformlarında ve haberlerde yer alan iddiaların ihbar kabul edilmesi sonucunda resen soruşturma açılmıştı.
Gazeteci Emrullah Erdinç’in haberine göre ise, Barım gözaltına alındı. Erdinç, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı: “Ayşe Barım, gezi parkı olaylarına iştirak ettiği iddialarıyla gözaltına alındı. Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmaya veya görevini engellemeye teşebbüs suçundan resen soruşturma açıldı. ID Danışmanlık Limited Şirketi’nin kurucusu ve ortağı olan menajer Ayşe Barım hakkında ev ve işyerinde arama yapıldı.”
Ne Olmuştu?
Ayşe Barım, ID Danışmanlık Limited Şirketi’nin kurucusu ve ortağı olarak birçok ünlü oyuncunun menajerliğini yapmaktaydı. Ancak sektörde tekelleşmeye neden olduğu iddialarıyla gündeme gelmiş ve karşı çıkan oyuncuları piyasadan uzaklaştırmakla suçlanmıştı.
Soruşturma kapsamında yurt dışına çıkış yasağı konulan Barım’ın menajerliğini yaptığı Serenay Sarıkaya ise ‘tanık’ olarak ifade vermişti.
More Stories
Kümese baskın! Gözaltılar var
2 il için kuvvetli kar yağışı uyarısı
Kulis: CHP’de üç ismin önseçim gündemiyle görüşeceği tarih belli oldu