İzmir’de Bergama’nın gelecek vizyonu masaya yatırıldı

İzmir Bergama’nın Gelecek Vizyonu Tartışıldı

İzmir’de Bergama’nın geleceğini şekillendirmek için çalışmaların devam ettiği belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sivil toplum kuruluşlarının fikirlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Tarihi, doğal güzellikleri, tarımı ve pek çok değeri ile İzmir’in markası olan Bergama’yı daha da güçlü hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bergama Kültür Merkezi’nde ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada, Başkan Tugay, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini dinleyerek ortak akıl vurgusu yaptı.

Başkan Tugay, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bergama’nın tarihi, kültürel değerleri ve potansiyeli ile İzmir’in markası olduğunu düşünüyoruz. Bu değerleri daha da geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Boşa atacak tek bir kurşunumuz dahi yok. Doğru adımlar atarak, bölgenin tarımsal üretimini artırmayı hedefliyoruz.”

Büyükşehir Belediye Başkanı, ayrıca Bergama’da refah seviyesini artırmak için çeşitli sektörlere destek verdiklerini belirtti. Yapılan çalışmaların Bergama’nın geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

Related Posts

Erdoğan’dan Aliyev ve El Sudani ile yoğun diplomasi trafiği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Irak Başbakanı El Sudani ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde “Terörsüz Türkiye” süreci, Güney Kafkasya’da barış, bölgesel güvenlik ve ekonomik iş birliği konuları ele alındı.

Avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğuna itiraz reddedildi; İmamoğlu’ndan tepki geldi: Delil yok, suç yok!

Avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğuna itiraz reddedildi; İmamoğlu’ndan tepki geldi: Delil yok, suç yok!

Çanakkale’de ciğerlerimiz sigara izmaritiyle yanmış!

Çanakkale’deki orman yangınının çıkış nedeninin yere atılan sigara izmariti olduğu ortaya çıktı. İki kişi gözaltında.

İran’da çatışma: Emniyet ile silahlı grup karşı karşıya geldi

İran’ın güneydoğusunda yer alan Sistan-Beluçistan eyaletinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada bir kişinin öldüğü, 4’ü polis 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı için harekete geçtiler: CHP İl Örgütü’nden suç duyurusu

CHP Samsun İl Örgütü, Cumhuriyet’in ilanı için “kanlı darbe” diyen eski AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Zehir taciri aileye idam cezası gündemde

Malezya, Pasir Mas’ta salon ve restoran işletmeciliği yapan “Yuyu” lakaplı Nur Ayu Fatihah Zaudi, eşi ve üç aile üyesi, 20 kilogramdan fazla metamfetamin, yani bilinen adıyla pil kuda, dağıtmak suçundan mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar, üç ayrı adreste …