Manisa’da feci kaza: İşçi servisleri birbirine girdi! Yaralılar var

Akhisar’da İki İşçi Servisinin Çarpışması Sonucu 35 Kişi Yaralandı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen kaza sonucu, iki işçi servisinin çarpışması sonucu 35 kişi yaralandı. Olay, Kayalıoğlu Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi kavşağında gerçekleşti. C.K. yönetimindeki 45 J 4493 plakalı işçi servisi ile T.D. tarafından kullanılan 45 J 4497 plakalı servis midibüsü birbirine çarptı.

Çarpışma sonucunda, 45 J 4493 plakalı minibüste bulunan bazı işçiler araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan işçiler kurtarıldı.

Kazada yaralanan 35 kişi, sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Kaza nedeniyle Akhisar-Manisa karayolu bir süre tek şeritten trafik akışına devam etti, ancak araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Related Posts

Ev hapsindeki İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa hastaneye kaldırıldı

İBB soruşturması kapsamında hakkında ev hapsi kararı verilen İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa hastaneye kaldırıldı. Başa’nın son birkaç gündür göğüs ağrıları olduğu belirtildi.

3 binden fazla deprem, yoğun gaz çıkışı… Zaman daralıyor, birkaç kilometre kaldı: ‘Gezegeni kaosa sürükleyecek’

İtalya’da bulunan Campi Flegrei süper volkanı çevresinde meydana gelen bir dizi güçlü deprem, bilim insanlarını endişelendirdi. Uzmanlar yakın zamanda milyonlarca insanı etkileyecek çok büyük bir volkanik patlamanın yaşanabileceği yönündeki uyarılarını artırdı.

Elon Musk, Beyaz Saray’daki görevinden ayrılacağını açıkladı

Elon Musk, Beyaz Saray’daki görevinden ayrılacağını açıkladı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack’a yeni görev

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, “Suriye Özel Temsilcisi” görevini de yürütecek.

Turhan Çömez duyurdu: Diyanet artık denetlenemeyecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Meclis’e getirilmesi planlanan düzenlemeyle Diyanet’in mali harcamalarının ve bütçesinin her türlü denetimden muaf olacağını söyledi. Çömez, “Sayıştay hiçbir şekilde hesap soramayacak. Diyanet layüsel, yani sorgulanamaz hale geliyor” yorumunda bulundu.

Mahmut Arıkan’dan İBB operasyonlarına tepki: ‘Niye bu dalgalar hep karşı sahilleri vuruyor?’

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, “İstanbul’da 1. dalga, 2. dalga derken 4. dalgaya kadar geldik. İnsan sormadan edemiyor. Niye bu dalgalar hep karşı sahilleri vuruyor? Niçin sizin yalılarınızın, villalarınızın, otellerinizin sahillerine uğramıyor? Niçin bu kasırgalar sizin gemilerinize, gemiciklerinize dokunmuyor? Maalesef bugün Türkiye, adında ‘Adalet ve Kalkınma’ olan bir partinin iktidarında; Hem adalet hem de kalkınma krizi yaşıyor” dedi.