Mazgala düşen minik kedi ekiplerce kurtarıldı

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde Esentepe Mahallesi’ndeki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki yağmur suyu mazgalından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Mazgal kapağını levye, çekiç ve kazma yardımıyla açan ekipler düşen yavru kediyi kurtardı.

​​​​​​​

Su içirilen yavru kedi, doğaya bırakıldı.

Related Posts

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı

Adıyaman’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 22 zanlı gözaltına alındı.

Çin, Trump’ı yalanladı: Şi ile telefon görüşmesi yapmadı

Çin Dışişleri Bakanlığı, Şi’nin kendisini aradığını söyleyen Trump’ın bu sözleri üzerine, iki liderin son dönemde telefonda görüşmediğini açıkladı.

68 ilde siber suç operasyonu: 169 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde “yasa dışı bahis, nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi, bilişim sistemlerine girme” suçlarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 169 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İstanbul Valiliği saat verip uyardı: İstanbul’da fırtınaya dikkat!

İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren poyraz etkili olacak. Fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarla birlikte hava daha soğuk hissedilecek. Fırtınanın salı gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

BBP Genel Başkanı Destici: 6.2 Allah’ın bir lütfudur, uyarıdır hepimize

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da Silivri açıklarında meydana gelen depreme ilişkin “Allah’ın bir lütfudur bu 6,2. Onun için bu bize bir uyarıdır, hepimize” dedi.