Mersin’de Silahlı Saldırı: Hüseyin Reber Türk Memleketinde Defnedildi

Mardin’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mersin’de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Reber Türk’ün cenazesi, memleketi Mardin’in Derik ilçesine bağlı Atlı Mahallesi’nde defnedildi. Genç Türk’ün cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Derik ilçesine getirildi ve burada sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Hüseyin Reber Türk, Mardin’in sevilen simalarından biriydi ve cenazesi, köyünde düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı. Yakınları ve sevenleri, Türk için dualar okuyarak gözyaşı döktü. Türk’ün ani ve trajik ölümü yakın çevresini derin üzüntüye boğdu.

Mardin’in Derik ilçesinde gerçekleşen cenaze törenine katılanlar, Türk ailesine başsağlığı dileyerek acılarını paylaştı. Hüseyin Reber Türk, sevenleri tarafından her zaman sevgi ve saygıyla anılacak.

Acılı aile, genç Türk’ün kaybıyla büyük bir üzüntü yaşarken, olayın aydınlatılması için yetkililerden adil bir soruşturma talep ediyor.

Kaynak: Salih KESKİN/MARDİN

Related Posts

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 22 gözaltı

Adıyaman’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 22 zanlı gözaltına alındı.

Çin, Trump’ı yalanladı: Şi ile telefon görüşmesi yapmadı

Çin Dışişleri Bakanlığı, Şi’nin kendisini aradığını söyleyen Trump’ın bu sözleri üzerine, iki liderin son dönemde telefonda görüşmediğini açıkladı.

68 ilde siber suç operasyonu: 169 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde “yasa dışı bahis, nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi, bilişim sistemlerine girme” suçlarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 169 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İstanbul Valiliği saat verip uyardı: İstanbul’da fırtınaya dikkat!

İstanbul’da yarın öğle saatlerinden itibaren poyraz etkili olacak. Fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarla birlikte hava daha soğuk hissedilecek. Fırtınanın salı gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

BBP Genel Başkanı Destici: 6.2 Allah’ın bir lütfudur, uyarıdır hepimize

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da Silivri açıklarında meydana gelen depreme ilişkin “Allah’ın bir lütfudur bu 6,2. Onun için bu bize bir uyarıdır, hepimize” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir