Meteoroloji uyardı, deniz ulaşımında bazı seferler iptal edildi!

Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle Deniz Ulaşımında İptaller

İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada güzergâhlarında planlanan pek çok sefer, fırtına ve yağışlar sebebiyle gerçekleştirilemeyecek.

Gazete Duvar’ın aktardığı habere göre; Meteoroloji’nin uyarıları üzerine, Türkiye genelinde etkili olan kötü hava koşulları deniz ulaşımını da olumsuz etkiliyor. Bugün gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferlerin iptal edildiği açıklandı.

İDO’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, iptal edilen seferler şunlardır:

  • 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy
  • 09.05 Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) iptal seferleri ise şunlardır:

  • 07.00 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya)
  • 09.30 Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 09.30 Bursa (Mudanya) – Armutlu (İhlas)
  • 10.00 Armutlu (İhlas) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya)
  • 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Armutlu (İhlas)
  • 12.55 Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya)

Kuzey Ege’de de seferler iptal oldu

Gökçeada ile Bozcaada arasında sefer düzenleyen Gestaş firması, kötü hava koşulları nedeniyle bazı tarifeli feribot seferlerinin yapılamayacağını duyurdu. İptal edilen seferler şunlardır:

  • Kabatepe: 09.00, 15.00, 19.00 saatlerindeki seferler
  • Gökçeada: 07.00, 13.00, 17.00 saatlerindeki seferler
  • Bozcaada: 07.00, 10.00, 14.00 saatlerindeki seferler
  • Geyikli: 08.00, 11.00, 15.00 saatlerindeki seferler

Ancak, Bozcaada’dan saat 07.00, 10.00, 14.00 ve Geyikli’den 08.00, 11.00, 15.00 saatlerindeki seferlerin yapılacağı bilgisi de paylaşıldı.

Narlı-Marmara Hattı’ndaki iptaller

Narlı’dan saat 08.00, 16.15 ve Marmara’dan 11.30, 17.30 saatlerinde düzenlenmesi planlanan seferler de hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Related Posts

İsrail’in gazetecilere yönelik saldırıları devam ediyor

İsrail’in, nisan ayında Gazze ve Batı Şeria’da gazetecilere yönelik 80 ihlal gerçekleştirdiği belirtildi. Buna göre, söz konusu sürede, basın mensupları 4 kez silahlı saldırıya uğradı, 4’ü gözaltına alındı ve 5’i de darp edildi.

Putin, Kara Kuvvetleri Başkomutanı Salyukov’u görevden aldı

Putin, Kara Kuvvetleri Başkomutanı Salyukov’u görevden aldı

İsrail arabulucuların ateşkes çabalarına karşı Filistinlilere yönelik baskısını arttırıyor

Hamas, İsrail’in arabulucuların ateşkes anlaşmasıyla ilgili çabalarına, saldırılarla karşılık verdiğini belirtti. Hamas’ın Telegram hesabından İbranice yayımlanan açıklamada, Katar’ın başkenti Doha’da süren müzakerelere rağmen İsrail’in son günlerde Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetlenen ve yoğunlaşan saldırılarına dikkati çekildi.

Dışişleri Bakanlığı: Ukrayna – Rusya görüşmesinde saat belli değil, erteleme yok

Dışişleri Bakanlığı: Ukrayna – Rusya görüşmesinde saat belli değil, erteleme yok

CHP’li Tanal’dan ‘Dünya İklim Günü’nde ‘Kanal İstanbul’ eleştirisi

İklim krizine karşı acil önlem alınması çağrısında bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, ”Bilime kulak verin, Kanal İstanbul’dan vazgeçin. Çünkü Kanal İstanbul’da ısrar, ölüm demektir” dedi.

Dünyanın gözü Türkiye’nin gücünde: NATO Genel Sekreteri Rutte ‘Müzakereyi başlatacak tek adres’ deyip Ankara’yı işaret etti

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Antalya’da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı öncesi İstanbul’da kurulacak barış masası ile ilgili açıklamada bulundu. Müzakere sürecinde Türkiye’nin çok büyük bir rol oynadığına ve diplomatik gücüne dikkat çeken Mark Rutte, “İlgili tüm ortaklarla, taraflarla iyi ilişkileri var. Görüşmelerin yürütüleceği yer belli olduğunda bir araya getirecek güç var. Dışişleri Bakanlığı aracı olarak da Türkiye’nin önemli bir rolü var elbette burada.’ ifadelerini kullandı. Rutte ayrıca, “Savaşın sona ermesi için Ukrayna hazır. Ukrayna bir ateşkese hazır. Derhal müzakere masasına oturmaya hazır. Bu kesinlikle net. Rusya tarafında artık top” dedi.