Murat Kurum’dan Özgür Özel’e videolu yanıt: Türk siyasetinin Ziya’sı..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in; “Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere Kurum’un yakasına yapımış” iddiasını yalanladı.

Bakan Kurum, Özgür Özel’in sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yeşilçam’ın kült filmlerinden Neşeli Günler’in efsane “Atma ziya” sahnesiyle Özel’in sözlerinin birlikte yar aldığı bir video paylaşan Kurum, şu notu ekledi:

“Ben belediye başkanının üzerine yürümüşüm de belediye başkanı benim iki yakama yapışmış da… Nasıl bir hayal, nasıl bir uydurma, nasıl bir yalan. İnsanın ağzı açık kalıyor. Özgür Özel, Türk siyasetinin Ziya’sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kendisine şifa diliyorum.”

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Erdoğan’dan Aliyev ve El Sudani ile yoğun diplomasi trafiği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Irak Başbakanı El Sudani ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde “Terörsüz Türkiye” süreci, Güney Kafkasya’da barış, bölgesel güvenlik ve ekonomik iş birliği konuları ele alındı.

Avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğuna itiraz reddedildi; İmamoğlu’ndan tepki geldi: Delil yok, suç yok!

Avukatı Mehmet Pehlivan’ın tutukluluğuna itiraz reddedildi; İmamoğlu’ndan tepki geldi: Delil yok, suç yok!

Çanakkale’de ciğerlerimiz sigara izmaritiyle yanmış!

Çanakkale’deki orman yangınının çıkış nedeninin yere atılan sigara izmariti olduğu ortaya çıktı. İki kişi gözaltında.

İran’da çatışma: Emniyet ile silahlı grup karşı karşıya geldi

İran’ın güneydoğusunda yer alan Sistan-Beluçistan eyaletinde güvenlik güçleri ile silahlı kişiler arasında çıkan çatışmada bir kişinin öldüğü, 4’ü polis 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

‘Yeliz’ lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı için harekete geçtiler: CHP İl Örgütü’nden suç duyurusu

CHP Samsun İl Örgütü, Cumhuriyet’in ilanı için “kanlı darbe” diyen eski AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı hakkında Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Zehir taciri aileye idam cezası gündemde

Malezya, Pasir Mas’ta salon ve restoran işletmeciliği yapan “Yuyu” lakaplı Nur Ayu Fatihah Zaudi, eşi ve üç aile üyesi, 20 kilogramdan fazla metamfetamin, yani bilinen adıyla pil kuda, dağıtmak suçundan mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar, üç ayrı adreste …