Müslim Gündüz kafa karıştırdı: Oğlumu FETÖ öldürdü

Aczmendi tarikatı lideri Müslim Gündüz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla merak uyandırdı. Gündüz, 13 Ağustos 1995’te 17 yaşında hayatını kaybettiğini belirttiği oğlu Ubeyd Gündüz’ün mezar taşının fotoğrafını paylaşarak ölümüne ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu.

Gündüz, paylaşımında oğlunun “FETÖ mensuplarınca zehirlenip gölde boğulduğunu” ileri sürdü. Mezar taşında ise “1977–1995” tarihleri ve “Hacı Müslim oğlu Aczmendi Ubeyd Gündüz” ifadesi yer aldı.

RESMİ KAYIT VE HABERLERDE YER ALMIYOR

Olayın üzerinden 30 yıla yakın süre geçmiş olmasına rağmen, internette “Ubeyd Gündüz” adına hiçbir iz rastlanmaması dikkati çekti. Müslim Gündüz’ün kendi web sitesinde tek oğlu olarak Ahmet Gündüz adı geçmesi kafaları iyice karıştırdı.

Gündüz’ün tek oğlu olarak Ahmet Gündüz adı geçerken, Ubeyd ismi hiçbir kaynakta yer almıyor.

Related Posts

Matthew Perry’nin ölümünde yeni gelişme: “Ketamin Kraliçesi” itirafçı olacak

Matthew Perry’nin ölümünde yeni gelişme: “Ketamin Kraliçesi” itirafçı olacak

İBB’ye yeni dalga operasyon… İnan Güney’in tutuklanmasına tepki yağdı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de aralarında bulunduğu 44 kişiden 17’si “kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlamasıyla tutuklandı. Siyasi isimlerden tutuklamalara tepki gösterdi.

AB Komisyonu Başkanı Washington’da

Ursula von der Leyen, Trump ve Zelenskiy’le görüşmeye katılacak.

Çankırı’da Yangın: 6 Ev Küle Döndü

Bayramören ilçesinde çıkan yangında 3 metruk ve 3 ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Marmara Depremi’nin 26. Yıldönümü Mesajı

AK Parti Eskişehir Çevre ve Şehircilik Politikalar Başkanı Abdullah Törü, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 26. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AKP’de belediye transferleri gündemde: ‘Talep çok ama biz eleyerek kabul ediyoruz’

AKP kulislerinde, belediye transferlerinin süreceği konuşuluyor. Parti kaynakları, “Belediyelerden geçiş talebi çok. Ama biz eleyerek kabul ediyoruz” ifadelerini kullanıyor. Muhalefet kaynakları ise, “AKP seçimlerde kaybedemediğini transferle telafi ediyor” değerlendirmesinde bulunuyor. Muhalefet kaynakları ise, “AKP seçimlerde kaybedemediğini transferle telafi ediyor” değerlendirmesinde bulunuyor.