Ömer Çelik: “Bir pazarlık süreci yok, PKK silah bırakmalı”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bolu Yangını Faciasıyla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çelik, Bolu Kartalkaya’daki otel yangınının ülkeyi yasa boğduğunu belirterek, yangının çıkış nedeni ve sorumlularının tespit edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, yangın faciasıyla ilgili yürütülen adli soruşturmanın detayları hakkında bilgi veren Çelik, “Adli yargı süreci titizlikle yürütülüyor, sorumluların ortaya çıkarılması için gerekli adımlar atılacaktır.” dedi.

Çelik, Meclis’te oluşturulan komisyonun yanı sıra alınan diğer tedbirlerle benzer faciaların yaşanmasının önüne geçileceğini dile getirdi. Ayrıca, Yüksekova’da yaşanan acı olayla ilgili gerekli düzenlemelerin yapıldığını ve benzer durumların yaşanmaması için gereken önlemlerin alınacağını belirtti.

Ömer Çelik, “Herkesin adalet önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız, benzer acıları bir daha yaşamamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar için tıklayınız…

Related Posts

İsrailli bakandan itiraf gibi sözler: ‘İsrail ordusu başarısız oldu’

İsrail’in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich’in, dün akşam toplanan güvenlik kabinesinde Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir’e yüklenerek “İsrail ordusu başarısız oldu” itirafında bulunduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanı’nı eleştiren Smotrich’in Zamir’i “yalan makinesi testine tabi tutmayı” önerdiği, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ise “İkinizde uygunsuz konuşuyorsunuz, sakin olun” dediği kaydedildi.

Üniversitede skandal! 22 bin 960 kişinin bilgileri çalındı

Adı sık sık skandallarla gündeme gelen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, şimdi de kişisel verilerin çalınmasıyla gündeme geldi. Üniversitede çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu 22 bin 960 bin kişinin kişisel verilerinin çalındığı ortaya çıktı.

Gözaltındaki Başkan Karalar’dan mesaj

Gözaltındaki Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mesajı yayınlandı.

Havalanmadan önce yangın çıktı! Yolcular birbirini ezdi kanadın üstünden atladılar

179 yolcu ve 6 kişilik mürettebatla gerçekleştirilen uçuş sırasında yaşanan türbülans, uçak içinde adeta kabusa dönüştü. Palma Havalimanı’nda sahte yangın alarmı nedeniyle panik çıkan Ryanair uçağında, yolcular acil çıkışları kullanmadan kanattan …

Operasyonların sinyalini geçen hafta vermiş: Erdoğan’ın CHP’li belediyeleri hedef alan sözleri yeniden gündemde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere ve Büyükçekmece Başkanvekili Şahin’in de aralarında olduğu 10 isim gözaltına alındı. Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, “rüşvet” soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de gözaltına alındı. Gözaltılar sonrası, Erdoğan’ın geçen hafta CHP’li belediyeleri hedef alan sözleri yeniden gündem oldu.

HÜDA PAR’dan cuma namazı teklifi

HÜDA PAR, cuma namazı saatinde çalışanların izinli sayılmasını öngören bir kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundu.