ANKARA- Kalp krizi sonucu geçtiğimiz günlerde babası Halis Yüzer’i kaybeden HDP Eş Genel Lideri Pervin Buldan, taziyede bulunanlar için teşekkür bildirisi yayınladı.
Babası Yüzer’in vefatının ‘bayramlarını yasa dönüştürdüğünü’ belirten Buldan, bu süreçte acılarına ortak olan, arayan soran ve ziyarette bulunanlara teşekkür ederek şu tabirlere yer verdi:
“Başta ailesi olarak bizleri ve sevenlerini derin acıya boğmuştur. Yaşadığımız yas mühleti boyunca yanımızda yer alarak acımızı paylaşan, takviye ve dayanışma gösteren başta çaba arkadaşlarım olmak üzere parti işçilerimize, yönetici arkadaşlarımıza, milletvekillerimize, halkımıza, siyasi parti önderlerine ve mensuplarına, dostlarımıza, dayanışmayı ve paylaşmayı temel alan bütün toplumsal kesitlere sonsuz teşekkür ederim; hepsine minnettarım. Bu topraklarda dayanışmayı ve barış içinde yaşamayı kesinlikle başaracağız.” (DUVAR)