Süper Lig’in yıldızı Romulo, Avrupa devine imzayı atmak üzere: 20 milyon euro!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Almanya Bundesliga temsilcisi Leipzig ile Brezilyalı golcü Romulo’nun transferi konusunda sona yaklaştı. Benjamin Sesko’yu 85 milyon euro karşılığında Manchester United’a satmasının ardından, gözler Romulo transferine çevrildi. Alman kulübü, Sesko’nun boşluğunu Göztepe’nin yıldız oyuncusuyla doldurmak istiyor.

Taraflar, bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varırken, transferin 20 milyon euro’nun üzerinde bir bedelle gerçekleşmesi bekleniyor. Bu transfer gerçekleşirse, Göztepe kulüp tarihinin en yüksek bonservisli satışını yapmış olacak.

RİZE’YE GÖTÜRÜLMEDİ

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında bu akşam saat 19.00’da Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İzmir ekibinin yıldız ismi Romulo, bu kritik mücadeleye götürülmedi. Sezon öncesi hazırlık maçlarında da riske edilmeyen 23 yaşındaki oyuncunun, transfer görüşmelerinin yoğunlaşması nedeniyle kadroya alınmadığı öğrenildi.
Romulo’nun da Almanya’da forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, oyuncunun İzmir’de kalarak görüşmelerin tamamlanmasını beklediği ifade edildi.

2 MİLYON 500 BİN EURO’YA GELDİ

Romulo, 2023-2024 sezonunun devre arasında Göztepe 1. Lig’de mücadele ederken Brezilya’nın Athletico Paranaense kulübünden kiralık olarak takıma katıldı. Sergilediği etkileyici performansla kısa sürede dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi, Ocak 2025’te 2.5 milyon Euro karşılığında alındı.

Göztepe formasıyla toplam 46 maça çıkan Romulo, 22 gol ve 13 asistlik performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

Related Posts

CHP’li vekillerden saha raporu: ‘Halk erken seçim istiyor’

CHP’li vekiller, yaz dönemi saha çalışmalarında yurttaşların en çok erken seçim talebini dile getirdiğini aktarıyor. Emeklilerin hak kayıplarına tepki gösterdiği, Aydın’da Çerçioğlu’nun AKP’ye geçişinin tartışma yarattığı belirtiliyor. Yaklaşık 4 bin yeni üye de partiye katıldı.

Kalem Pil Yutan Hasta Endoskopiyle Kurtarıldı

Denizli’de, kalem pil yutan 39 yaşındaki hasta endoskopi ile sağlığına kavuştu.

Kastamonu’da dört ilçede deniz yasağı

Kastamonu’da olumsuz hava koşulları nedeniyle 4 ilçede denize girme yasağı getirildi.

17 yaşındaki çocuğa cinsel taciz iddiası: İstanbul’da linç girişimini polis havaya ateş açarak durdurdu

İstanbul Sultangazi’de 17 yaşındaki çocuğu taciz ettiği öne sürülen Y.İ., çevre esnafı tarafından linç edilmek istendi. Çocuğa daha öncede mesajlar attığı öne sürülen şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Tahliye edilen Rabia Naz’ın babası: Davamdan vazgeçmeyeceğim

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, “Kızımın katillerini 7,5 yıldır koruyorlar, ben nefes aldığım sürece davamdan vazgeçmeyeceğim” dedi.

Sultanbeyli’de servis minibüsü kazası: 10 kişi yaralandı

Sultanbeyli’de caddede ilerleyen servis minibüsü ile sokaktan çıkan otomobilin çarpıştığı kazada 10 kişi yaralandı.