Manavgat’ta Motosiklet Kazası: Genç Hayatını Kaybetti

Manavgat’ta Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, 21 yaşındaki genç bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada motosikleti bariyerlere çarparak parçalanan genç sürücünün babasının da benzer bir kaza sonucu yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Kaza, D-400 Karayolu Ilıca Mahallesi’nde gerçekleşti. Genç sürücü Berkay Mehmet Gülaydın’ın kullandığı motosiklet, Serik istikametine seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybederek yolun sağındaki çelik bariyerlere çarptı. Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde motosikletin parçalandığı ve genç sürücünün hayatını kaybettiği görülüyor. Gülaydın’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Üç ay önce başka bir kaza geçiren Berkay Mehmet Gülaydın’ın, o kazada kolunu kırdığı ve motosikletinin hasar görmesinden dolayı bu kaza sonrasında farklı bir motosiklet aldığı belirtildi.

Bununla birlikte, Gülaydın’ın babası İsmail Gülaydın’ın da 2014 yılında Çolaklı Mahallesi’nde geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralandığı ve 15 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybettiği bilgisi gündeme geldi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Sosyal medya ‘güzellik algısı’: Gençleri depresyona sürüklüyor

Türkiye Psikiyatri Derneği’nden Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, ergenlik çağında yaygın görülen anoreksiyanın ölümcül sonuçlara yol açabileceğini belirtti. Dönmez, sosyal medyanın zayıflık mitini pekiştirdiğini ve ailelerin gençleri bu baskıdan koruması gerektiğini vurguladı.

Kolonya dökmeyin, ateş basmayın! Kene çıkarırken yapılan hatalar ölümle sonuçlanabiliyor

Keneye kolonya dökmek veya ateş basmak KKKA riskini artırıyor! Uzmanlar, doğru çıkarma yöntemlerini ve dikkat edilmesi gereken belirtileri sıraladı.

Şifalı olduğuna inanılıyor, turistlerden yoğun ilgi görüyor: Uzmanlardan ‘şifalı su’ uyarısı!

Trabzon’da yerli ve yabancı turistler, halk arasında ‘şifalı su’, ağızda bıraktığı acı tat nedeniyle ‘acı su’ olarak da adlandırılan mineralli suların bulunduğu kaynaklara rağbet gösteriyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden (KTÜ) Prof. Dr. Fatma Gültekin, su kaynaklarının analizleri yapılmadan kullanılmasının riskli olduğunu belirterek, “Su içerisinde fazla bulunan iyonlar, ağır metaller, çevredeki insani faaliyetler sonucu suya karışan zararlı parametrelerden dolayı da sağlık açısından sakınca yaratabilir” dedi.

En fazla o yaş grubu risk altında: KKKA hastalığı tedavisi nedir?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nazif Elaldı, ülke genelinde kenelerden bulaşan Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına yakalananların en az yüzde 95’inin sağlığına kavuştuğunu bildirdi.

Mangal keyfi sağlıktan etmesin! Et yanarsa tüketmeyin, resmen kansere davetiye

Ülkemizde bayram denilince akla ilk gelenin mangal olduğunu söyleyen Diyetisyen Banu Özbingül Arslansoyu, yanlış pişirilen etlerin kansere davetiye çıkarabileceğine dikkat çekti.

“Kurban etini hemen poşetlemeyin” uyarısı

“Kurban etini hemen poşetlemeyin” uyarısı